Hoe retourneer ik mijn bestelling bij Global-E?

Retourneren is heel eenvoudig met Global-e, klik op de onderstaande link om uw retourzending te starten via het Global-e-portaal. We bieden geen omruilservice voor Global-e-bestellingen en retouren worden terugbetaald.

Bezoek onze Global-E Veel Gestelde Vragen voor meer informatie over retourzendingen.

Start uw retourzending via het Global-E-Retoursportaal

Voor alle retourzendingen van Global-e wordt een vergoeding van €10 in rekening gebracht, deze wordt van uw totale terugbetaling afgetrokken.