Bieden jullie ook een reparatieservice?

Wij bieden geen reparatiedienst aan. Wij realiseren ons echter wel dat je soms extra onderdelen nodig hebt: veters breken, honden eten knopen enz. Om onze klanten van dienst te zijn, hebben wij een aantal van onze populairste onderdelen op voorraad. Wij hebben niet alle onderdelen op voorraad, maar wij doen ons best om te voldoen aan je verzoek. Bekijk onze pagina vervangende onderdelen voor informatie over wat je moet doen als je onderdelen nodig hebt. Je kunt ook terecht op onze pagina over onderhoud en reiniging voor meer informatie over hoe je het leven van je UGG-product verlengt. Bekijk onze informatie over vervangende onderdelen