Zijn mijn betaling- en persoonsgegevens veilig als ik via UGG artikelen koop?

We werken eraan om de veiligheid van uw informatie te beschermen door gebruik te maken van Secure Sockets Layer (SSL) -software die de informatie die u invoert, versleutelt. We onthullen alleen de laatste vier cijfers van uw creditcardnummers bij het bevestigen van een bestelling. Uiteraard sturen we tijdens de verwerking van de bestelling het volledige creditcardnummer door naar de betreffende creditcardmaatschappij. Het is belangrijk dat u zich beschermt tegen ongeoorloofde toegang tot uw account, uw wachtwoord en uw computer. Zorg ervoor dat u zich afmeldt bij uw account als u klaar bent, vooral wanneer u een gedeelde computer gebruikt.