Wat is uw retour- en ruilbeleid voor aankopen tijdens Black Friday?

U kunt uw producten binnen 30 dagen na datum van aankoop ruilen of retourneren mits de teruggestuurde producten ongedragen zijn en geretourneerd worden in de originele verpakking.

Voor meer informatie klik hier. We bieden onze klanten een verlengde retourperiode voor Kerstmis. Deze retourperiode is geldig vanaf 18 november 2017 op producten die direct via onze website zijn gekocht. Dit will zeggen dat u online aankopen kan retourneren tot 31 januari 2018 als deze op of na 18 november 2017 zijn besteld.

Wanneer u een product wilt omruilen, maar een item niet in een andere kleur of maat op voorraad is, ontvangt u automatisch een restitutie. Afprijzingen kunnen niet worden toegekend na afloop van Black Friday.